Відправив звіт за перший квартал 2021 року форма F0103306, сформований в версії FreeZvit (7.4.6) в перших числах квітня, а саме 09 числа. Відправляв через ZvitOK версії 02.04.21. Довго не було Квитанції 2, тому зайшов до електронного кабінету платника https://cabinet.tax.gov.ua/, там звіт відобразився. Я й заспокоївся, не звернувши увагу на те що було зазначено в Квитанції № 2, прикріпленій там. Але, згодом помітив, що суми податків не списалися.
Зараз подав документи на закриття ФОП. Звіт F0103307 відправив разом з додатком 1 та вони успішно пройшли.
Далі звірка з податковою. І знову повернулися до цього звіту за перший квартал, - саме виявляли чому він не зайшов.
Виявляється є помилка в квитанції № 2, яка була оброблена 16/04/2021 о 22:15:04.- Тобто через тиждень.
Код помилки 01. "відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску подаються за останній податковий (звітний) період...", - без слова "помилка"...
Вирішили, що мені треба подати звіт знову.
Формую, подаю як "Звітна", - приходить квитанція № 2 "Пакет не прийнято. Код помилки 01. Помилка: За період, який зазначено у рядку "Податковий звітний період" Додатку 1 до Податкової декларації у реєстрі застрахованих осіб вже наявний чинний Додаток 1 до Податкової декларації з типом "звітний" за цей період"
"Звітна нова" не проходить, - в квитанції № 1 " порушено термін подачі ... до 11.05.2021 року" .
"Уточнююча",- теж помилка в Квитанції № 2, - "[F0103307] За звітний (податковий) період що уточнюється не подано «звітний» документ".
Спробував відправити звітний без додатку 1, але поки-що немає квитанції № 2.
Питання в тому, що додатку 1 спочатку не було, а тепер неможливо саме через його наявність передати звіт! Тобто або неправильне інформування про помилки, або якийсь незрозумілий глюк (додаток 1 за півріччя зарахувався як за перший квартал), або я щось зовсім роблю не так.